Thailändskt tangentbord PRO version 1.2

 

Thailändskt tangentbord PRO


Så här fungerar tangentbordet Skriv genom att klicka på valfri tangent. Det du skriver visas i textrutan ovanför tangentbordet. På varje vanlig tangent finns två olika bokstäver. Den övre bokstaven får man fram genom att man först klickar på SHIFT-tangenten som får en grön markering. SHIFT-läget gäller bara för en bokstav åt gången. Om man klickar på CAPS-tangenten så visas en röd markering och då väljs dom övre bokstäverna ända tills du trycker på CAPS-tangenten en gång till. När du är klar med din text kan du markera den, kopiera den samt klistra in den i valfritt program/dokument (Exempelvis kan du kopiera in texten i din ordbehandlare eller till ett inlägg på forumet.)

Thailändskt tangenbord PRO

är en gratistjänst från Forum Thailand. Prova även klassiska Thailändskt Tangentbord.
Har du egen hemsida? -Se till att du och dina besökare alltid har enkel tillgång till tangentbordet med nedanstående symbol. Ge mig koden!


Thailändskt tangentbord PRO
Senaste från Forum Thailand

[Allmänt thailandforum] FLYTTAD: Rong spekulerar av Gazton Igår kl. 15:55

 

Så här fungerar tangentbordet
Skriv genom att klicka på valfri tangent. Det du skriver visas i textrutan ovanför tangentbordet. På varje vanlig tangent finns två olika bokstäver. Den övre bokstaven får man fram genom att man först klickar på SHIFT-tangenten som får en grön markering. SHIFT gäller bara en bokstav. Om man klickar på CAPS-tangenten så visas en röd markering och då väljs dom övre bokstäverna ända tills du trycker på CAPS-tangenten en gång till.
När du är klar med din text kan du markera den, kopiera den samt klistra in den i valfritt program/dokument (exempelvis kan du kopiera in texten i din ordbehandlare)
Thailändskt tangentbord version 1.1 är en gratistjänst från Forum Thailand